Dit is FAIR

Eerlijke
verbinders
in de zorg

Vanuit een dringende roep om hulp bij het arbeidsmarktvraagstuk, hebben wij, de zorginstellingen van Zuidoost-Brabant, het onze missie gemaakt om op zoek te gaan naar oplossingen. Al snel kwamen we op het idee om op een eerlijke manier zzp’ers te verbinden aan onze zorginstellingen. Dit doen we door regionaal samen te werken in de vorm van een coöperatie. Zo bundelen we onze krachten, want waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Door onze manier van werken blijft zorggeld in de zorg, waar het volgens ons hoort.

Dit is FAIR

Onze zorg- en/of welzijnsorganisatie

Ontdek alle zorg- en/of welzijnsorganisatie
die zich hebben aangesloten bij FAIR.

Problemen op de (zorg)arbeidsmarkt

Wij geloven dat dit anders kan én moet

Er is een overvloed aan vacatures, maar te weinig mensen om deze in te vullen. Daar volgen reacties op. We zien een arbeidsmarkt waar de zzp'er een belangrijke rol speelt. Dat gaat hand in hand met steeds meer bemiddelings- en uitzendbureaus die de kosten voor de zorg onnodig opdrijven. Dit kan én moet anders, geloven wij.

Over ons

Eerlijke verbinders in de zorg

Voor ons zijn kwaliteit van zorg en een persoonlijke benadering van groot belang. Wij staan rechtstreeks in contact met zzp'ers in de zorg. Hierdoor kunnen we snel en zorgvuldig matches maken tussen opdrachten en zzp'ers. 

Waarom moeilijk doen als het samen kan? FAIR is een coöperatie. Dat wil zeggen dat wij een samenwerkinsverband van organisaties zijn. Zorg- en welzijnsorganisaties in de regio Zuidoost-Brabant, kunnen lid worden van deze coöperatie en daarmee onderdeel worden van FAIR. 

Van de zorg, voor de zorg, door de zorg.

Ontdek FAIR

FAIR in 5 afleveringen

Ontdek FAIR

FAIR in 5 afleveringen

Contact

We kijken ernaar uit
om met je samen te werken.

Ben je enthousiast geworden door ons verhaal en nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wacht niet langer en werk samen met ons aan een betere toekomst voor de zorg!

Met het OV

Ons kantoor is makkelijk te bereiken via het OV. klik hier beneden voor de routeplanner.

Met de auto

Kom je liever met de auto? Check dan hier de route! Parkeren kan bij ons voor de deur. 

Contactgegevens

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kastanjelaan 400,
5616 LZ, Eindhoven

Ma – vrij: 9.00-17.00

© FAIR. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.
© FAIR. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.