Over FAIR

Wij verbinden zzp’ers aan zorg- en/of welzijnsorganisatie in de regio Zuidoost-Brabant.

Dat doen we zo eerlijk mogelijk, oftewel: tegen kostprijs. Wanneer jij als zzp'er een match -op basis van tarief en kwalificaties- hebt met een van onze zorginstellingen, kun je via onze app de diensten van deze zorginstelling kiezen. Je schrijft je eenvoudig in voor een dienst en betaalt geen abonnementskosten of andere kosten aan FAIR.

Zorg- en/of welzijnsorganisatie betalen slechts €3,- servicefee per gewerkt uur. Als alle kosten zijn betaald aan het einde van het jaar en er blijkt winst te zijn gemaakt, storten we dit terug aan de zorginstellingen. Zo houden we zorggeld in de zorg en kun jij doen wat je het liefst doet: zorg verlenen.

Wij zijn FAIR

Ontmoet het team

Maak kennis met de gezichten achter FAIR. We denken groot, maar beginnen klein. Als pioniers geloven we dat het anders kan en weten we ook hoe. Daar zetten wij ons iedere dag voor in. Met een persoonlijke aanpak en transparante communicatie willen wij het verschil maken.

Zo houden we het FAIR

Onze kernwaarden

Samen vooruit

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Met een coöperatie van zorg- en/of welzijnsorganisatie vanuit de hele sector, gaan we samen de uitdaging aan om de regie op de arbeidsmarkt in de zorg weer terug te pakken.

Eerlijke communicatie

We zijn transparant in alles wat we doen: iedereen mag alles zien en weten. Een addertje onder het gras?

 Dat is er niet bij FAIR. Dus aarzel niet langer en stel ons vooral je vragen.

Patronen doorbreken

We denken groot, maar beginnen klein. Als pioniers geloven we dat het anders kan en weten we ook hoe. Door onze krachten te bundelen, doorbreken we samen patronen om ons te helpen naar een betere toekomst van de zorg.

© FAIR. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.
© FAIR. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.